تلفن :09115478247 خوش آمدید
پشتیبانی : 123-456-7890

خواص چای برای حفظ سلامت بدن

چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند اما آیا از  خواص چای سیاهی که هر روز دم  و نوش جان می کنید آگاهی دارید؟ 

تاثیر چای بر سلامت عمومی بدن

  1. چای سرشار از آنتی اکسیدان بوده که موجب کند شدن روند پیری می شود و به ترمیم سلول­های آسیب دیده کمک می کند. چای شامل انتی اکسدانی با نام پلی فنول می باشد که به سلامت عمومی بدن کمک می کند و حتی برخی مطالعات بر این باورند این ماده با سلول­های سرطانی مبارزه می کند.
  2. میزان کافئین موجود در چای کمتر از قهوه است. هر چند نوشیدن میزان متوسط از قهوه برای بدن مفید است اما مصرف بیش از حد آن منجر به آسیب به قلب و سایر اندام ها می­شود. کافئین موجود در چای به بیدار ماندن شما کمک می­کند و تاثیری مانند قهوه ندارد و شما می­توانید با مصرف آن در هر زمانی که اراده کردید به خواب بروید.
  3. چای موجب تامین آب بدن می­شود. علی رقم فکر عوام که نوشیدنی های کافئین دار موجب از دست دادن آب بدن شما می­شود، مطالعات اخیر بر این باورند که مصرف مقدار متعارف نوشیدنی کافئین دار تاثیری بر میزان آب بدن ندارد. مگر اینکه بیش از 5-6 فنجان در روز مصرف شود. از سوی دیگر مزیتی که چای بر آب دارد علاوه بر تامین آب بدن آنتی اکسیدان بسیاری را نیز به بدن می­رساند.

 

محتویات چای

.برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئیناست

 

 چای از تشکیل لخته های خونی در سرخرگ های اصلی جلوگیری می کند. پلاک ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.محققان هلندی به ایننتیجه کلسترول بدخون  میشود که میتواند منجر به حملۀ قلبی و مغزی شود LDL -رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش

 علاوه بر آن، مردهائی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، به مراتب در معرض خطر کمتری برای سکتۀ مغزی هستند.

هر یک فنجان چای بین 150 تا 200 میلی گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.

پزشکان دانشگاه غرب استرالیا نیز در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می تواند 11 درصد خطرحمله قلبی و بیماری های قلبی را کاهش دهد.

متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدان ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدان ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.

 

چای سیاه همچنین میتواند باعث جلوگیری از پیشرفت سرطان شود. محققان دانشگاه روتگرز نشان دادند که ترکیبی بنام TF-2 در چای سیاه باعث میشود سلولهای سرطان کولورکتوم (قسمتی از روده) دست به خودکشی بزنند ضمن اینکه این ترکیب تأثیری روی سلولهای سالم ندارد.

چای سیاه میتواند میکروبها از جمله میکروبهائی که باعث اسهال، ذاتالریه، التهاب مثانه، و عفونتهای پوستی میشوند را خنثی کند.

از خواص دیگر چای سیاه کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندانها، کاهش میزان کلسترول، تسکین آرتروز ،از بین بردن تبخال و شاید هم کمک به سوختن چربی باشد

نوشیدن مرتب چای، حافظه را تقویت کرده و راه جدیدی برای پیشگیری و درمان آلزایمر است

 

خواص درمانی چای

 

* پیشگیری، تسکین علایم و تسریع بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا

 

* ضد عفونی کننده و پیشگیری از بوی بد دهان

 

پیشگیری و کاهش اثرهای دیابت نوع دوم

 

حفظ تعادل آب و الکترولیت های بدن

 

رفع خستگی و استرس

 

پیشگیری و التیام درد بیماری آرتروز

 

کاهش علایم مواد حساسیت زا

 

کاهش علایم عارضه پارکینسون

 

بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و کند کردن گسترش عفونت ویروس اچ.آی.وی در بدن

 

* پیشگیری از پوکی استخوان

 

کند کننده روند پیری

 

جلوگیری از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگ های خونی

 

تصفیه خون و کنترل فشار خون و کلسترول

 

بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری

 

افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن

 

افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن

 

آثار ضد التهابی

 

* رفع لک و آکنه از روی پوست

 

چای گیله بازار رو حتما امتحان کنید .قیمت بسیار مناسب و کیفت عالی .